Internationell importhandel i över 60 års tid

Oy Vestek Ab är ett familjeföretag grundat år 1961. Bolaget importerar varor närmast från Europa och USA och fungerar som partiförsäljare på den finska marknaden. Vestek representerar sina leverantörers maskiner, utrustning och förnödenheter på fyra olika affärsområden: textilservice, hälsovård, båtbransch och industri.

År 2022 var bolagets omsättning ca 10 miljoner euro och personalen ca 20 anställda. Vestek har sitt kontor och lager i Esbo, Finno.

Vestek tar hand om sina kunder

Vestek är ett traditionellt familjeföretag, som ägs av familjen Ulfves. Bolaget grundades av Olav Ulfves, och nuförtiden fungerar Patrik Ulfves som VD och Mikael Ulfves som vice VD. Med sin sakkunniga personal ansvarar de för den skräddarsydda kundservicen. En snabb och kundorienterad service är en av de viktigaste målsättningarna på Vestek.

Specialiserade kvalitetsprodukter

Kunderna känner Vestek som en pålitlig och punklig samarbetspartner, vars leverantörer hör till toppenbolag på sina verksamhetsområden. Våra högklassiga produkter har valts omsorgsfullt för att motsvara kundernas behov på bästa möjliga sätt. Vestek vill erbjuda sin kundkrets specialiserade kvalitetsprodukter på ett konkurrenskraftigt pris. För att ge täckande service ock tekniskt stöd har Vestek sin egen underhållsorganisation.

Vestek är känd inom fyra olika branscher

Var och en av de fyra verksamhetssektorerna sköts av sin egna specialiserade personal.

Textilservice

Omfattande lösningar för hela textilvårdprocessen: maskiner, utrustning och förnödenheter till större och mindre tvätterier

Hälsovård

Förstklassig utrustning och mångsidiga förnödenheter till sjukhus, hälsovårdcentraler, vårdanstalter och hemvård

Marin

Högklassiga produkter från ett täckande urval till båtproducenter och äterförsäljare samt till självbyggare och båtägare

Captain’s Shop båttillbehörsbutikerna

Industri

Ytbeläggningar och lim av hög kvalitet för träförädlingsindustri samt filterhjälpmedel för filtreringsändamål